Wil je Boost steunen? Maak samen met ons het verschil

Wat is Boost?

Ons land bruist van getalenteerde en gemotiveerde jongeren. Bij Boost denken we dat alle jongeren talent hebben en dat alles mogelijk wordt wanneer een jongere zich bewust is van zijn potentieel en durft te denken dat zijn dromen werkelijkheid kunnen worden. De Boostjongeren doen uiteindelijk het belangrijkste werk bij Boost.

Hun wilskracht, hun motivatie om iemand te worden in het leven, zijn de sleutels tot succes. Maar niemand kan alles alleen: iedereen heeft af en toe iemand nodig die de weg wijst. Ons team doet dat met volle overgave. We helpen iedereen op weg en geven een duwtje waar nodig. En onze financiële partners zorgen voor de nodige draagkracht.

De verschillende manieren om Boost te steunen

Financiële partner

Financiële partner

Financiële partner

Als financieel partner sluit je je op structurele wijze aan bij de partners van Boost om meer jongeren in meer steden te ondersteunen en bij te dragen aan de ontwikkeling van het programma.

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Als sponsor zijn verschillende formats mogelijk. Een gift doen, een evenement organiseren waarvan je de opbrengst schenkt aan Boost, enzovoort.

Competentiepartner

Competentiepartner

Competentiepartner

Als competentiepartner bied je jouw medewerkers de kans om hun vaardigheden en ervaring (advies, consultancy, communicatie, enz.) in te zetten voor een maatschappelijk zinvol project. Dit kan zowel op ad hoc basis als voor specifieke projecten.

Mentor

Mentor

Mentor

Als mentor geef je jouw tijd aan één van de Boosters. Begeleid hem tijdens zijn academische carrière, geef goede raad, steun, motiveer, open je adresboek, laat hem genieten van jouw ervaring, praat met hem over zijn activiteiten en passies. Een dankbare ervaring voor zowel Booster als mentor.

Ambassadeur

Ambassadeur

Ambassadeur

Je bent leraar, directeur/trice in het secundair onderwijs, of begeleider in een jeugdorganisatie? Word ambassadeur van Boost in jouw school of organisatie en maak jongeren warm om deel te nemen aan het programma.

Prestataire de services

Dienstverlener

Dienstverlener

Je biedt je diensten en expertise aan pro bono of tegen een gunstig tarief.

 Infrastructuurpartner

Infrastructuurpartner

Infrastructuurpartner

Je stelt kamers of ruimtes ter beschikking van jonge Boosters. Die kunnen ze gebruiken tijdens ateliers, evenementen, vergaderingen of als studieplek tijdens de examenperiodes.

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Je geeft tijd om het Boost team te ondersteunen. Verschillende opties zijn mogelijk op een structurele of sporadische manier.

Partner van de publieke sector

Partner van de publieke sector

Partner van de publieke sector

Je versterkt de lokale positionering van Boost. Je kan ook kamers of ruimtes ter beschikking stellen en ons in contact brengen met lokale actoren die een belangrijke rol kunnen spelen in de ontwikkeling van het programma.

Samen geven we hen een Boost!

Overtuigd? Contacteer ons zeker eens om samen de mogelijkheden te overlopen.

Contacteer ons